Facebook, donatie controversata: Bani pentru un politician anti-gay

Vineri, 15 August 2014, ora 21:23
782 citiri
Facebook, donatie controversata: Bani pentru un politician anti-gay
Foto: Arhiva

Reteaua de socializare Facebook a donat o suma de 10.000 de dolari unui politician din statul american Utah, Sean Reyes, care lupta impotriva legalizarii casatoriilor intre persoanele de acelasi sex.

Donatia a fost facuta in luna mai, in timpul campaniei de realegere a lui Sean Reyes in functia de procuror general al statului american Utah. Acesta a devenit celebru dupa ce a contestat o hotarare judecatoreasca care ar putea duce la legalizarea casatoriilor persoanelor de acelasi sex in statul Utah, potrivit Huffington Post.

Un purtator de cuvant al Facebook a declarat, pentru The Huffington Post, ca reteaua de socializare are o reputatie solida in chestiunile care privesc drepturile persoanelor gay, insa deciziile privind sustinerea financiara acordata unui candidat au la baza mai multe aspecte.

" (...) luam deciziile privind ce candidat sa sustinem bazandu-ne pe intregul portofoliu de ...citeste mai departe despre "Facebook, donatie controversata: Bani pentru un politician anti-gay" pe Ziare.com

#Facebook donati politician, #bani anti gay Facebook , #Stiri Internet