Facebook anunta noi modificari: Va prioritiza stirile locale in news feed-ul utilizatorilor

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 09:29
1414 citiri
Facebook anunta noi modificari: Va prioritiza stirile locale in news feed-ul utilizatorilor
Foto: Arhiva Facebook

Facebook va incepe sa prioritizeze stirile din surse locale care apar in news feed-ul utilizatorilor.

Gigantul media a anuntat, marti, ca pe langa eforturile de a selecta postarile prietenilor sau ale membrilor de familie - considerate de "inalta calitate" - si a le aduce in fata, site-ul va incerca sa faca acelasi lucru cu stirile locale.

Noua caracteristica va aduce in varful news feed-ului stiri care sunt accesate de utilizatori dintr-o anumita zona geografica (restransa) si continut prioritizat in functie de ce publicatii citesc sau distribuie utilizatorii, potrivit Tech Crunch.

Schimbarea a fost anuntata pe Facebook chiar de Mark Zuckerberg, care a spus ca se lucreaza la o serie de actualizari pentru ca news feed-ul utilizatorilor sa contina stiri de calitate si de incredere.

"Saptamana trecuta am facut o actualizare pentru a afisa mai multe stiri din surse care sunt in general de incredere in comunitatea noastra. Astazi, urmatoarea noastra actualizare este promovarea stirilor din surse locale", a scris Zuckerberg.

Prima oara, update-ul aplicatiei va fi disponibil in SUA.

"Toata aceasta munca este depusa pentru a reduce continutul de stiri false, informatii gresite, clickbait-uri si senzationalism", se mai arata in postare.

Facebook isi invata utilizatorii cum sa isi protejeze mai eficient intimitatea onlineUtilizatorii observa deja schimbarile majore facute de Facebook: Nu ma pot obisnui, ma asteptam la un echilibruZuckerberg: Facebook va promova stirile de calitate. Selectia se face pe baza de sondaje printre utilizatori ...citeste mai departe despre "Facebook anunta noi modificari: Va prioritiza stirile locale in news feed-ul utilizatorilor" pe Ziare.com

#schimbare Facebook News Feed, #stiri locale news feed Facebook , #Stiri Internet