Facebook a publicat cifrele care ne arata cat de prinsi suntem in bula Internetului

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 21:57
1144 citiri

Nu ai nevoie de un studiu ca sa-ti confirme ca petreci abuziv de mult timp pe Facebook, dar oficialii companiei americane iti ofera cifrele oricum la intervale regulate.

In urma cu cativa ani, cei de la Facebook au luat o decizie care a generat foarte multa frustrare printre internauti. Din acel moment, ai ajuns sa fii obligat sa-ti instalezi o aplicatie terta pentru a purta conversatii cu prietenii tai de pe cea mai mare retea sociala.

Intre timp, s-a dovedit ca o aplicatie standalone nu este cea mai mare problema cu care te poti confrunta, iar ideea celor de la Facebook a ajuns sa se reflecte intr-un numar surprinzator de mare de utilizatori pe termen lung.

Pentru a atrage atentia asupra faptului ca Messenger tinde sa fie cel mai relevant client de video conferinta de pe mapamond, compania americana a publicat cateva statistici.

Vezi statisticile infricosatoare ale Facebook despre cat de dependent esti! ...citeste mai departe despre "Facebook a publicat cifrele care ne arata cat de prinsi suntem in bula Internetului" pe Ziare.com

#Facebook Messaanger statistici , #Stiri Internet