Facebook a cumparat o aplicatie care incurajeaza adolescentii sa se poarte frumos unii cu altii

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 16:10
982 citiri
Facebook a cumparat o aplicatie care incurajeaza adolescentii sa se poarte frumos unii cu altii
Foto: Arhiva Ziare.com

Facebook a achizitionat o aplicatie care incurajeaza adolescentii sa se poarte frumos unii cu altii.

Aplicatia - numita "tbh", abrevierea de la "to be honest" ("a fi sincer") - functioneaza de noua saptamani, dar a fost deja descarcata de cinci milioane de ori, informeaza BBC.

Creatorii sai au precizat ca aceasta va continua sa functioneze ca program independent, insa de acum incolo va dispune de mai multe resurse gratie Facebook.

Potrivit site-ului de stiri despre start-up-uri TechCrunch, preluarea a avut loc pentru "mai putin de 100 de milioane de dolari", iar cele patru persoane din spatele aplicatiei vor deveni angajati ai Facebook.

Marea realizare a reprezentantilor "tbh" a fost de a crea o aplicatie anonima care nu a devenit o tinta de trolling si hartuire - asa cum s-a intamplat cu multe aplicatii inainte, iar succesul aplicatiei este un semn ca adolescentii isi doresc interactiuni mai pozitive.

Dupa ce un utilizator isi incarca contactele, aplicatia pune intrebari predeterminate, cu tenta pozitiva, cum ar fi "cine ar fi persoana pe care a-i aduce-o la o petrecere?", alaturi de optiunea de a alege unul dintre patru prieteni.

Utilizatorii sunt informati atunci cand sunt selectati, insa detaliile despre persoana care a facut alegerea sunt pastrate anonime. ...citeste mai departe despre "Facebook a cumparat o aplicatie care incurajeaza adolescentii sa se poarte frumos unii cu altii" pe Ziare.com

#Facebook aplicatie adolescenti, #Facebook aplicatie comportament adolescenti , #Stiri Internet