Facebook a anuntat o noua facilitate pentru utilizatorii Instagram

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 22:08
1055 citiri
Facebook a anuntat o noua facilitate pentru utilizatorii Instagram
Foto: Instagram

Facebook a anuntat oficial ca Instagram suporta upload multiplu, utilizatorii putand acum sa posteze mai multe imagini si capturi video odata.

Testata pana acum intr-un cadru restrans, noua facilitate va aduce una dintre cele mai mari imbunatatiri ale experientei de care utilizatorii Instagram au beneficiat pana in prezent.

In cadrul unei singure operatiuni, se vor putea posta cel mult 10 fotografii si un video odata. Optiunile de editare pre-publicare vor putea fi selectate individual, dar utilizatorul va avea si posibilitatea de a aplica acelasi filtru tuturor elementelor inainte de postare.

Continutul postat astfel va lua forma unei galerii. Utilizatorii vor putea derula pe orizontala pentru a vedea toate fotografiile care fac parte dintr-o galerie. Imaginile si clipurile video publicate in acest fel vor avea aceeasi descriere si loc, precum si aceleasi elemente de engagement - like-uri, comentarii.

Pe langa faptul ca utilizatorii nu vor mai fi nevoiti sa publice fotografiile una cate una sau sa o selecteze pe cea mai reusita dintr-o serie, pentru Instagram aceasta noua optiune poate aduce mai mult timp petrecut in cadrul retelei de cei peste 600 de milioane de utilizatori.

Noua facilitate va fi implementata treptat incepand de miercuri, putand dura si cateva saptamani pana cand acesta va deveni disponibila tuturor utilizatorilor Instagram.

Citeste si despre alte facilitati anuntate de Instagram la finele anului trecut. ...citeste mai departe despre "Facebook a anuntat o noua facilitate pentru utilizatorii Instagram" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Instagram galerie foto, #Instagram inregistrari video, #Instagram noi functii, #Instagram postare mai multe fotografii odata , #Stiri Internet