Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Evensys lanseaza www.evensys.ro

Evensys lanseaza www.evensys.ro
Incepand cu data de 1 noiembrie 2007, Evensys, companie organizatoare de evenimente si meeting-uri corporate, lanseaza site-ul www.evensys.ro.

Site-ul cuprinde atat informatii utile despre evenimentele deja organizate, cat si despre proiectele viitoare ale companiei Evensys. De asemenea, cititorii se pot inregistra pe site si vor beneficia de newsletterul Evensys. Astfel, vor fi in contact permanent cu noutatile pregatite de organizatori.

Pe langa informatii privitoare la evenimente, site-ul mai ofera celor interesati posibilitatea sa afle despre serviciile este specializata Evensys, servicii precum conferinte, workshopuri sau platforme de comunicare.

"Evensys se poate lauda deja cu aproape doi ani de experienta in organizarea de evenimente, fiind o companie care ofera servicii diversificate. Deoarece numarul celor interesati de proiectele noastre creste din ce in ce mai mult, si numarul evenimentelor organizate creste proportional, s-a simtit nevoia infiintarii unui site al companiei care sa faciliteze accesul cititorilor la proiectele noastre viitoare, precum si la tot ceea ce inseamna Evensys. Site-ul constituie modul nostru de a fi mai aproape de cei interesati de noi si de serviciile noastre, si reprezinta un mijloc de a comunica cu acestia", spune Dana Dumitrescu, Managing Partner, Evensys.

Evensys este un organizator foarte apreciat in domenii precum marketing, real estate sau chiar domeniul financiar, unde s-au bucurat de succes evenimente precum TAXEU sau Capital Markets Conference (eveniment international pe piata de capital), care a inclus in structura sa si Balul Anual al Brokerilor.

Urmatoarele evenimente pregatite de Evensys sunt Inspire 2008, care isi propune sa lanseze noile tendinte in marketing pentru anul 2008 si NetCamp, eveniment dedicat domeniului Internetului si Mobile Internetului. Informatii despre ambele evenimente pot fi gasite pe site-ul www.evensys.ro.


<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1088 ori