Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noua idee prin care Elon Musk vrea să resusciteze Twitter. ”Vom agoniza până vom ajunge aproape de produsul perfect”

Noua idee prin care Elon Musk vrea să resusciteze Twitter. ”Vom agoniza până vom ajunge aproape de produsul perfect”

Membrii comunității Twitter ar putea să-și cumpere numele de utilizator, pentru a genera noi venituri, crede Elon Musk, potrivit publicaţiei New York Times.

Angajaţii Twitter au purtat conversaţii despre vânzarea unor nume de utilizatori ai platformei de socializare, cel puţin din decembrie, au spus persoanele.

Inginerii au discutat despre desfăşurarea unor licitaţii online, în care oamenii pot licita pentru numele de utilizator, care sunt cuvintele, numerele sau şirul de caractere care urmează semnul @, prin care conturile sunt identificate pe platformă.

Numele de utilizator al domnului Musk, de exemplu, este @elonmusk.

Nu este clar dacă proiectul va merge mai departe şi dacă planul afectează toate numele de utilizatori sau doar un subset, au spus sursele.

Dar Musk a spus luna trecută că vrea să înceapă să elimine conturile inactive de pe Twitter şi să elibereze 1,5 miliarde de nume de utilizatori.

Numai anumite nume de utilizator, cum ar fi cele ale unor persoane cunoscute, mărci şi nume populare, pot avea valoare.

Compania de social media a fost în frământări de când Musk a cumpărat-o pentru 44 de miliarde de dolari, în octombrie.

Având în vedere preţul ridicat al tranzacţiei, miliardarul este sub presiune pentru a face achiziţia un succes.

De atunci, Musk a redus cheltuielile la Twitter, ordonând concedieri, reducând alte costuri şi oprind plăţile furnizorilor. În acelaşi timp, el a încercat să găsească noi căi de a câştiga bani, deoarece Twitter se confruntă cu o scădere bruscă a veniturilor din publicitate.

Musk a venit cu un plan de abonament, astfel încât utilizatorii să plătească pentru insignele de verificare, iar compania a depus documente la Departamentul de Trezorerie pentru a procesa plăţile.

Musk a spus că are viziuni de a crea ”o aplicaţie bună la toate”, similară cu WeChat din China, pe care mai mult de un miliard de oameni o folosesc pentru a găsi ştiri, a intra în legătură cu prietenii, a face plăţi şi a comanda mâncare.

Numele unice de utilizator pot fi profitabile. Ele sunt adesea revendicate de utilizatorii timpurii ai platformelor de social media şi unii oameni şi mărci sunt dispuşi să plătească mii de dolari pentru ele.

Au apărut pieţe negre, de unde oamenii pot cumpăra ”ganster original” sau O.G., nume de utilizator care sunt dorite deoarece prezintă un cuvânt scurt sau un număr şi este posibil ...citeste mai departe despre "Noua idee prin care Elon Musk vrea să resusciteze Twitter. ”Vom agoniza până vom ajunge aproape de produsul perfect”" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 554 ori