Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primele concedieri decise de Elon Musk după ce a devenit ”stăpânul” Twitter. Tranzacția l-a costat 44 de miliarde de dolari

Primele concedieri decise de Elon Musk după ce a devenit ”stăpânul” Twitter. Tranzacția l-a costat 44 de miliarde de dolari

Miliardarul american Elon Musk a preluat joi, 27 octombrie, controlul Twitter după ce a finalizat achiziţionarea reţelei de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, potrivit mai multor articole din presă.

După luni de răsturnări de situaţie, cel mai bogat om din lume l-a concediat imediat pe şeful Parag Agrawal şi pe alţi doi directori, directorul financiar Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde, potrivit unor surse anonime ale Washington Post.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări din partea AFP. Elon Musk a avut termen până vineri să finalizeze achiziţionarea reţelei de socializare, în caz contrar, un proces ar fi avut loc în noiembrie.

Operaţiunea a durat de la anunţarea, la sfârşitul lunii aprilie, a unei oferte de achiziţionare pentru suma de 44 de miliarde de dolari, acceptată de Twitter.

Antreprenorul a căutat să iasă din din tranzacție la începutul lunii iulie, acuzând compania că l-a minţit, însă consiliul de administraţie al companiei a luat măsuri legale.

La începutul lunii, cu câteva zile înainte de deschiderea unui proces pe care Twitter părea pe cale să îl câştige, Elon Musk s-a oferit în cele din urmă să închidă tranzacţia la preţul convenit iniţial. ...citeste mai departe despre "Primele concedieri decise de Elon Musk după ce a devenit ”stăpânul” Twitter. Tranzacția l-a costat 44 de miliarde de dolari" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1003 ori
Citeste mai multe despreElon Musk demiteri Twitter achizitie