Elon Musk anunță prima taxă pentru utilizatorii Twitter. Cât va costa un abonament lunar

Marti, 01 Noiembrie 2022, ora 22:45
727 citiri
Elon Musk anunță prima taxă pentru utilizatorii Twitter. Cât va costa un abonament lunar
Elon Musk este noul proprietar al Twitter

Noul proprietar al Twitter, Elon Musk, a anunţat marţi într-un mesaj pe platformă viitoarea lansare a unui abonament pentru utilizatorii care vor să-şi certifice autenticitatea contului şi să fie mai puţini expuşi la publicitate, relatează AFP.

În prezent, doar unele profiluri pot solicita "badge-ul" albastru, bifa care semnalează autenticitatea contului, mai ales guvernele, companiile, personalităţile politice, culturale sau sportive, şi o pot pierde dacă nu respectă regulile platformei.

Musk a mai indicat că abonaţii vor avea şi alte avantaje - ca afişarea prioritară a mesajelor, postarea de mesaje video şi audio mai lungi şi expunerea la "de două ori mai puţină publicitate".

Preţul abonamentului este de 8 dolari, dar urmează a fi ajustat în funcţie de ţară.

Elon Musk a insistat de la bun început că schimbările preconizate urmăresc să susţină funcţionarea Twitter ca "loc public" esenţial pentru democraţie şi să "ajute omenirea", rentabilitatea nefiind o prioritate. ...citeste mai departe despre "Elon Musk anunță prima taxă pentru utilizatorii Twitter. Cât va costa un abonament lunar" pe Ziare.com

#Elon Musk, #abonament, #Twitter , #Stiri Internet