Ecosistemul HUAWEI AppGallery, la un clic distanta de toti utilizatorii Android

Joi, 17 Decembrie 2020, ora 08:00
1326 citiri
Ecosistemul HUAWEI AppGallery, la un clic distanta de toti utilizatorii Android

Vesti bune pentru toti utilizatorii de smartphone-uri cu Android. Acestia isi pot personaliza telefonul personal cu magazinul de aplicatii HUAWEI AppGallery si beneficiaza astfel de acces gratuit catre zeci de mii de aplicatii locale si internationale, incepand cu data de 1 decembrie.

Ecosistemul HUAWEI AppGallery este de acum deschis tuturor utilizatorilor Android, oferindu-le acces rapid la toate aplicatiile de care au nevoie in activitatile lor de zi cu zi. Magazinul virtual de aplicatii poate fi instalat pe toate dispozitivele Android accesand appgallery.huawei.com si folosind butonul de download AppGallery sau printr-un clic pe link-ul urmator: https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162.

HUAWEI AppGallery vine echipat cu peste 1.000 de aplicatii locale si zeci de mii de aplicatii globale. Principalele categorii de aplicatii prezente in HUAWEI AppGallery sunt: Finance, Gaming, Stiri, Shopping, Divertisment si Educatie. In plus, magazinul virtual vine cu securitate si protectie completa, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului si procesul de revizuire in patru pasi pentru operarea securizata a experientei de utilizare.

Pe langa accesul la aplicatiile populare disponibile in magazinul virtual, alte beneficii importante oferite tuturor utilizatorilor Android sunt oportunitatea de a participa la concursurile periodice lansate in magazinul virtual si, implicit, posibilitatea de a intra in posesia premiilor atractive puse in joc. In intervalul septembrie 2019 - septembrie 2020, campaniile derulate in HUAWEI AppGallery au inregistrat un numar de peste 25.000 de castigatori si premii in valoare de aproximativ 1.500.000 euro.

Aplicatiile care au inregistrat cel mai mare numar de descarcari in timpul campaniilor sunt: mobilPay Wallet, Learn33 Languages Free-Mondly, CyberGhost VPN, Jerry's Pizza, eJobs.ro, Stirile ProTV, Tinder, TIDAL, AntenaPlay, Card Sodexo Romania si George

In total, AppGallery contine peste 1.000 de aplicatii romanesti si zeci de mii de aplicatii internationale. HUAWEI AppGallery cuprinde deja in portofoliu aplicatii din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery contine si aplicatii importante din zona de stiri si divertisment, precum Cinemagia, Stirile PRO TV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, in platforma sunt disponibile si numeroase aplicatii dedicate shopping-ului, precum Lajum ...citeste mai departe despre "Ecosistemul HUAWEI AppGallery, la un clic distanta de toti utilizatorii Android" pe Ziare.com

#aplicatii mobile, #appgallery , #Stiri Internet