Directorul Panasonic isi da demisia, Istvan Stark preia conducerea

Marti, 04 August 2009, ora 15:40
1826 citiri
Directorul Panasonic isi da demisia, Istvan Stark preia conducerea

Istvan Stark este noul Director General al Panasonic Romania. Numirea sa are loc ca urmare a anuntarii retragerii de la conducerea companiei a lui Catalin Savulescu dupa o activitate de 12 ani, din care 6 ani s-a aflat la conducerea Panasonic Romania, conform unui comunicat transmis de companie.

Fostul director Panasonic si-a anuntat demisia in cursul zilei de ieri, invocand motive personele. Noul director general, Istvan Stark, si-a inceput activitatea in cadrul Matsushita Electric Ind. Ltd. (Panasonic), ocupand functia de director de marketing.

Din 2007, domnia sa ocupa pozitia de Director General Panasonic South-East Europe, avand in responsabilitate activitatile desfasurate de Panasonic Corporation in 9 tari europene.

Cariera sa este legata de numele a doua companii: Medicor si Panasonic, pentru care a lucrat 14, respectiv 18 ani.

Incepand cu 1 august 2009, Istvan Stark a cumuleaza functiile de Director General Panasonic South East Europe si de Director General al Panasonic Romania.

"Sunt incantat sa accept aceasta noua provocare! Obiectivul meu principal il constituie pregatirea si consolidarea companiei pentru perioada relansarii economiei nationale. Un rol esential in atingerea acestui obiectiv il va avea echipa de management local." 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conducere, #demisie, #director , #Stiri Internet