iPhone a implinit 7 ani - cum s-a schimbat piata de la lansarea primului telefon inteligent al Apple

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 15:58
1325 citiri
iPhone a implinit 7 ani - cum s-a schimbat piata de la lansarea primului telefon inteligent al Apple
Foto: Apple

In urma cu 7 ani, pe 9 ianuarie 2007, Steve Jobs, co-fondatorul Apple, prezenta primul smarptone al companiei americane, ce avea sa revolutioneze piata telefoanelor.

Business Insider considera ca modelul a schimbat cursul istoriei dispozitivelor mobile.

Iar pentru a onora implinirea a 7 ani de la lansare, publicatia a rememorat cele mai importante momente de la lansarea primului iPhone si schimbarile care s-au petrecut pana in prezent.

Steve Jobs a prezentat produsul la Macworld: Apple tine in prezent propriile conferinte de presa. Macworld se numeste acum iWorld, insa aceste evenimente nu sunt foarte populare.

Jobs a luat in ras Microsoft: La lansarea primului iPhone, regretatul Steve Jobs a aratat un citat al unui oficial Microsoft, care marturisea ca ar cumpara laptopurile Apple, daca nu ar fi angajat la compania condusa de Bill Gates. Recent, si noul CEO al gigantului IT a luat in ras Microsoft, Tim Cook criticand in urma cu cateva luni tabletele Surface ...citeste mai departe despre "iPhone a implinit 7 ani - cum s-a schimbat piata de la lansarea primului telefon inteligent al Apple (Galerie foto, video)" pe Ziare.com

#iPhone 7 ani, #lansare primul iPhone, #Steve Jobs primul iPhone, #lansare iphone, #Steve Jobs previziuni iPhone, #steve jobs iphone , #Stiri Internet