Dezastrul Galaxy Note 7 e o molima pentru Samsung, dar poate fi o mana cereasca pentru companiile din China

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 08:48
1027 citiri
Dezastrul Galaxy Note 7 e o molima pentru Samsung, dar poate fi o mana cereasca pentru companiile din China
Foto: Samsung

Producatorii chinezi de telefoane ar putea avea mult de castigat de pe urma disparitiei de pe piata a Galaxy Note 7 de la Samsung.

Analistii IT sustin ca va fi lasat un gol pe piata smartphone-urilor care e posibil sa fie umplut de companiile din Beijing.

In acest mod, companii chineze precum Huawei, Oppo, Vivo si Xiaomi pot creste productia telefoanelor din gama lor de top, potrivit South China Morning Post.

Decizia de a opri productia Galaxy Note 7 si de a retrage telefoanele de pe piata, ca urmare a cazurilor de explozie, reprezinta o lovitura de imagine pentru Samsung.

Dar ghinionul unora poate fi norocul altora.

Analistul Huang Leping, de la firma de cercetare a pietei Nomura, sustine ca absenta de pe piata smartphone-urilor a lui Galaxy Note 7 in ultimul trimestru al anului va rezolva problema legata de disponibilitatea componentelor-cheie, precum ecranele AMOLED, dar va si ajuta companiile chineze sa-si accelereze vanzarile.

Ideea e ca furnizorii nu vor mai ...citeste mai departe despre "Dezastrul Galaxy Note 7 e o molima pentru Samsung, dar poate fi o mana cereasca pentru companiile din China" pe Ziare.com

#Note 7 companii China, #Note 7 telefoane China , #Stiri Internet