Dezastrul cu explozivul Note 7 a fost dat uitarii. Record de rezervari pentru Samsung Galaxy Note 8

Duminica, 10 Septembrie 2017, ora 12:37
1068 citiri
Dezastrul cu explozivul Note 7 a fost dat uitarii. Record de rezervari pentru Samsung Galaxy Note 8
Foto: Arhiva Facebook/Samsung

Noul smartphone Samsung Galaxy Note 8 a atins un nivel record de rezervari in Statele Unite ale Americii, unde va fi lansat la comercializare pe 15 septembrie, a anuntat compania sud-coreeana.

Samsung Electronics nu a dezvaluit numarul exact de rezervari, dar a subliniat ca, din 24 august, cererile pentru noua phableta Galaxy Note 8 au fost cele mai mari pentru modelul hibrid intre smartphone si tableta.

Liderul mondial in comercializarea de telefoane inteligente a anuntat saptamana aceasta ca modelul Galaxy Note 8 a ajuns la 400.000 de cereri in primele zile de rezervare in Coreea de Sud, unde va fi lansat la vanzare pe 21 septembrie, depasind de departe cererile pe care le inregistrase pentru modelul anterior.

Gigantul tehnologic sud-coreean incearca sa se refaca si sa treaca in uitare criza bateriilor modelului Note 7, care luau foc instantaneu in timpul incarcarii si au dus la o retragere fara precedent a produsului de pe piata.

Ultimul smartphone si primul model de telefon pe care l-a lansat dupa esecul Note 7 a fost Galaxy S8, care, de asemenea, a fost bine primit pe piata, cu 550.000 de rezervari in primele doua zile.

Vanzarile bune ale modelelor din gama inalta S8 si S8+ la nivel global au sprijinit substantial incasarile Samsung in cel de-al doilea trimestru al anului, acestea crescand cu 13 %. Compania incearca sa continue sa-si imbunatateasca rezultatele cu Note 8.... citeste mai departe despre "Dezastrul cu explozivul Note 7 a fost dat uitarii. Record de rezervari pentru Samsung Galaxy Note 8" pe Ziare.com

#Samsung Galaxy Note8 record rezervari , #Stiri Internet