De la Iphone 6 la Iphone 8 - schimbari mult asteptate de utilizatori

Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 15:24
6174 citiri
De la Iphone 6 la Iphone 8 - schimbari mult asteptate de utilizatori

Compania americana Apple se afla in topul preferintelor utilizatorilor in ceea ce priveste achizitia de device-uri inteligente, care le ofera posibilitatea exploatarii la maxim a intregii noi tehnologii.

In ceea ce priveste smartphone-urile, brandul a facut intotdeauna eforturi sustinute pentru a raspunde in mod pozitiv tuturor aprecierilor si criticilor care i-au fost adresate de-a lungul anilor.

In ceea ce priveste aparitiile din ultimii 2 ani, telefoanele Apple iPhone 6s, 6 s Plus sau Iphone 6 SE, lansate pe piata in cursul anului 2015 au fost considerate, la vremea lor, "cele mai avantajoase smarthphone-uri aparute ever". Disponibile in carcase argintii, aurii, roz sau space grey, ecranul lor Retina HD au dimensiuni ce variaza intre 4.7 inchi, care prezinta unele dintre cele mai avansate caracteristici cunoscute pana acum.

Potrivit imore.com, touch-ul 3D al display-ului, asa cum il denumeste insusi producatorul, "nu numai ca recunoaste gesturile tipice, dar si forteaza reactiile utilizatorilor".

Acesta se remarca prin conferirea unor culori mai stralucitoare, un grad sporit de luminozitate, un contrast mai ridicat, dar si unghiuri de vizionare mai largi.

Mai mult decat atat, potrivit aceleasi surse citate, acesta confera shortcut-uri in meniul principal, care contribuie la cresterea frecventei activitatilor si la imbunatatirea aplicatiilor disponibile.

Chiar daca ecranul unui telefon Apple este din ce in ce mai mare, marea provocare este de a lansa pe piata modele slim, care sa se simta perfect atunci cand sunt tinute in mana.

Noi tipuri de telefoane Apple se anunta pentru anul 2017

Zvonurile despre aparitiile din acest an sub marca Apple au aparut in mass media americana si europeana inca din luna septembrie a anului trecut. Modelele de Iphone 7 lansate la sfarsitul lui 2016, dar si cele preconizate sa apara in decursul acestui an isi propun sa faca trecerea catre o noua generatie de telefoane inteligente.

Compania patronata in prezent de Tim Cook doreste sa lanseze mult asteptatul iPhone 8, care sa aiba o mai mare rezistenta la apa si la depunerile de particule de praf.

Astfel, potrivit unui articol recent aparut, device-ul poate fi scufundat pana la o adancime de pana la 1.5 metri pentru o durata de cel mult 30 de minute.

Mai mult decat atat, potrivit aceleasi surse, se pare ca mult asteptatele telefoane Apple au ca obiective principale sa isi impresioneze, realmente, clientii fideli.

Ca elemente de noutate, acestea ...citeste mai departe despre "De la Iphone 6 la Iphone 8 - schimbari mult asteptate de utilizatori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nou model iPhone, #lansare iphone 8 , #Stiri Internet