De ce să-i cumperi copilului tău un smartwatch. 5 beneficii principale ale ceasurilor inteligente

Marti, 26 Iulie 2022, ora 13:18
1061 citiri
De ce să-i cumperi copilului tău un smartwatch. 5 beneficii principale ale ceasurilor inteligente
smartwatch copii FOTO: freepik.com

Știai că smartwatch-urile sunt cel mai popular tip de tehnologie portabilă? Cu multiple funcții, utile adulților, dar și cu tehnologii speciale de control parental, acestea sunt unele dintre cele mai achiziționate gadget-uri.

Smartwatch-urile pentru copii sunt unele dintre cele mai căutate. Prin urmare și industria acestora a înflorit. Companiile au dezvoltat smartwatch-uri pentru copii cu funcții mai simple și design-uri colorate, care sa îi atragă.

Unii s-ar întreba de ce ar avea nevoie un copil de un smartwatch. Ei bine, pentru siguranță și control parental. Acesta este cel mai important motiv pentru care un părinte cumpără un smartwatch GPS pentru copilul său.

Iată, așadar, care sunt motivele principale pentru care trebuie să achiziționezi un smartwatch pentru copilul tău.

1. Poți monitoriza locația acestuia

Deși intimitatea copilului este importantă, o modalitate de a verifica unde se află acesta, poate fi liniștitoare pentru mulți părinți. Mai ales că pericolele pândesc la orice pas. În plus, nu de puține ori se întâmplă ca micuții să se piardă de părinții la plajă sau în locuri aglomerate, iar cu ajutorul unui astfel de dispozitiv părintele știe exact unde se află.

Prin urmare, simpla opțiune de a-ți monitoriza copilul prin intermediul unui smartwatch copii, cu GPS, este suficientă pentru a reduce anxietatea și grijile părinților.

Unele dispozitive portabile includ, de asemenea, un buton care poate trimite un semnal de urgență către părinte și către autoritățile locale corespunzătoare, dacă copiii dumneavoastră ajung să aibă nevoie de ajutor (de exemplu în cazul unui accident sau al unei răpiri).

2. Creșterea încrederii copiilor

Deoarece cu ajutorul unui smartwatch părinții pot ști în orice moment unde se află copiii acestora, pot avea încrederea să le ofere o libertate mai mare, fără a sta cu teamă. De exemplu, îi pot lăsa să iasă cu prietenii la joacă, sau, în adolescență, la film ori în oraș, fără a-i suna din cinci în cinci minute pentru a ști unde se află.

3. Smartwatch-urile, o modalitate eficientă de a comunica

Este posibil ca unii părinți să nu dorească să le ofere copiilor un smartphone. Fie că este vorba de o problemă de costuri sau de conștientizarea faptului că micuții nu au încă simțul responsabilității pentru a avea grijă de un telefon, un smartwatch poate rezolva problema.

Nu numai ...citeste mai departe despre "De ce să-i cumperi copilului tău un smartwatch. 5 beneficii principale ale ceasurilor inteligente" pe Ziare.com

#smartwatch copii, #beneficii smartwatch copii, #smartwatch, #copii , #Stiri Internet