De ce prefera utilizatorii smartphone-urile cu ecrane mari

Luni, 09 Iunie 2014, ora 18:02
1293 citiri
De ce prefera utilizatorii smartphone-urile cu ecrane mari
Foto: Wikipedia

In timp ce unii utilizatori prefera un telefon care sa incapa cu usurinta in buzunar, tot mai multe persoane se orienteaza catre telefoane cu ecrane mari, de peste 5,5 inchi.

Motivele care stau in spatele acestei tendinte au fost descoperite de catre cercetatorii americani de la Universitatea Penn, scrie Daily Mail.

Studiul arata ca decizia de a achizitiona un smartphone cu display mare are legatura si cu sentimentul pe care il are utilizatorul atunci cand il foloseste.

Potrivit sursei citate, acest lucru poate explica de ce Samsung, care are o gama larga de astfel de dispozitive, detine suprematia pe piata IT.

"Exista doua motive pentru care 'mai mare e mai bine' in aceasta privinta: un telefon mare este mai practic, insa exista si un motiv de ordin afectiv", a spus Shyam Sundar, profesor de comunicare la Universitatea Penn, care a condus acest studiu.

"Oamenii folosesc smartphone-urile pentru o multime de activitati, insa este mult mai important cat de atractiva si ...citeste mai departe despre "De ce prefera utilizatorii smartphone-urile cu ecrane mari" pe Ziare.com

#telefoane ecrane mari, #utilizatori telefoane ecrane mari, #telefon ecran mare, #smartphone ecran mare , #Stiri Internet