De ce explodeaza smartphone-urile, hoverboard-urile si laptop-urile

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 12:42
3343 citiri
De ce explodeaza smartphone-urile, hoverboard-urile si laptop-urile
Foto: samsung.com

Noile smartphone-uri Galaxy Note 7 ale Samsung Electronics, atat de laudate de companie si criticii de produse, s-au dovedit a fi putin prea fierbinti, fiind raportate mai multe cazuri in care telefoanele premium lansate la jumatatea lunii august au luat foc din cauza bateriilor, incidente asemanatoare avand loc de-a lungul timpului si in cazul unor hoverboarduri, tigari electronice sau laptopuri, relateaza MarketWatch.

Informatiile privind aprinderea smartphone-urilor si explodarea lor in timp ce se aflau la incarcat au determinat Samsung sa opreasca vanzarile si sa recheme 2,5 milioane de aparate deja livrate.

Incidentele au aparut la capatul unui an marcat de explozii ale unor produse, intre care hoverboard-uri, tigari electronice si laptop-uri.

In spatele tuturor acestor incidente se afla mica si puternica baterie litiu-ion, o tehnologie care s-a dezvoltat in ultimii 10 ani intr-o gama larga de produse.

Insa chiar calitatea care face tehnologia acestei baterii atat de ...citeste mai departe despre "De ce explodeaza smartphone-urile, hoverboard-urile si laptop-urile" pe Ziare.com

#de ce explodeaza smartphone, #de ce explodeaza laptop , #Stiri Internet