De ce a esuat Google Plus - greseala sau strategie?

Luni, 27 Aprilie 2015, ora 10:57
1370 citiri
De ce a esuat Google Plus - greseala sau strategie?
Foto: Google

Luna trecuta, Google a anuntat ca isi va schimba strategia abordata pana acum in ceea ce priveste serviciul Google+, care nu a avut atat de mult succes pe cat se astepta.

Astfel, Google+ nu va mai functiona ca o retea sociala gandita sa concureze cu Facebook, ci va fi separat in doua servicii diferite: fotografii si streaming, relateaza Business Insider.

Nu tot ce produce Google este aur: Gigantul admite un mare esec

Miscarea nu este o surpriza, intrucat Google+ nu a prins la public intr-o maniera comparabila cu retele precum Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Practic, foarte multe persoane folosesc Google+, din moment ce se logheza pe conturile de aici pentru a accesa Gmail, Google Drive si alte aplicatii ale gigantului american. Insa oamenii nu folosesc activ reteaua sociala.

In acest context, fosti angajati ai Google au vorbit despre problemele cu care a pornit la drum serviciul. Unul a spus ca s-a incercat mult prea mult ca Google+ sa semene cu Facebook, in timp ce ...citeste mai departe despre "De ce a esuat Google Plus - greseala sau strategie?" pe Ziare.com

#Google Plus esec, #Google Plus succes, #Google plus utilizatori , #Stiri Internet