Daca nu esti deja dependent de Facebook, noua functie o sa-ti dea batai de cap

Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 20:46
1382 citiri
Daca nu esti deja dependent de Facebook, noua functie o sa-ti dea batai de cap

Facebook face o treaba foarte buna la a fi cel mai important viciu al secolului 21, iar, printr-o actualizare, va deveni imposibil sa nu intri pe Facebook Messenger.

La fel ca multe alte servicii online pe care le folosim aproape zilnic, Facebook Messenger beneficiaza deseori de actualizari mai mult sau mai putin relevante. Avand in vedere baza de utilizatori, inainte ca un update sa ajunga la toata lumea, trece printr-o perioada de test pe un numar limitat de internauti.

Cel mai recent experiment al companiei americane vizavi de Messenger, ca multe alte functii de pana acum, este inspirat de la Snapchat. Este vorba de un mecanism menit sa te recompenseze virtual pentru a initia dialoguri cu prietenii in fiecare zi.

Acesta a fost introdus initial de Snapchat, deoarece micuta retea sociala avea o problema majora cu mentinerea numarului de utilizatori si atragerea de persoane noi in baza de date.

Afla aici mai multe despre noua functie introdusa de Facebook! ...citeste mai departe despre "Daca nu esti deja dependent de Facebook, noua functie o sa-ti dea batai de cap" pe Ziare.com

#dependenta Facebook, #Facebook messanger update , #Stiri Internet