Cum voia Samsung sa faca un telefon pliabil si ce a dat totul peste cap

Sambata, 11 Noiembrie 2017, ora 22:42
986 citiri
Cum voia Samsung sa faca un telefon pliabil si ce a dat totul peste cap

Samsung a impresionat lumea, in 2013, cu un concept de dispozitiv pliabil. Patru ani mai tarziu brevetul ne arata ca nu e chiar ceea ce speram.

Intr-o prezentare facuta de Young Sohn, director de strategie al Samsung, a fost aratat un concept de smartphone al viitorului. Asta se intampla in 2013. Conceptul Samsung avea doua panouri care se pliau in jurul unei bucati centrale, iar culoarea intregului telefon se schimba in functie de modul in care acesta era folosit.

Acum, au aparut imagini cu ceea ce pare a fi brevetul Samsung pentru un telefon pliabil si este mult prea asemanator cu ceea ce ZTE a anuntat deja.

Samsung Galaxy X era similar in design si functionalitate cu Axon M, cu un dual screen pe care interfata se ajusta automat si vedeai diverse informatii, astfel incat sa nu-ti para un spatiu irosit.

Vorbesc la trecut de concept, ca s-ar putea ca el sa nu mai fie facut vreodata si, oricum, daca va fi implementat in forma asta si-l vom vedea pe piata in 2018, deja ZTE care a venit cu un produs de tipul acesta. Samsung devine, deci, un secundar.

Vezi AICI VIDEO cu telefonul pliabil de la Samsung! ...citeste mai departe despre "Cum voia Samsung sa faca un telefon pliabil si ce a dat totul peste cap" pe Ziare.com

#Samsung telefon pliabil, #Samsung Galaxy X , #Stiri Internet