Cum va arata lumea peste 10 ani, in viziunea Facebook: Viitorul e totodata inspaimantator si fascinant

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 21:35
1186 citiri
Cum va arata lumea peste 10 ani, in viziunea Facebook: Viitorul e totodata inspaimantator si fascinant
Foto: Arhiva Ziare.com

Facebook a prezentat, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte dedicate dezvoltatorilor, cum ar vrea sa arate lumea peste 10 ani.

In viziunea celor de la reteaua sociala, in 2026 toata populatia planetei va avea acces la Internet, transmite Business Insider.

Deja Facebook incearca sa ofere posibilitatea de a intra pe Net celor care locuiesc in tarile mai putin dezvoltate, prin proiectul Internet.org, care ar urma sa fie exploatat la maximum in urmatorii ani.

In plus, Mark Zuckerberg, seful companiei, se gandeste ca vom ajunge sa purtam ochelari de realitate virtuala care sa semene mai mult cu niste ochelari de vedere (sau de soare).

Ultimul plan maret al Facebook este legat de inteligenta artificiala, astfel ca robotii ar urma sa vorbeasca la fel ca oamenii.

Sa facem un exercitiu de imaginatie, prin perspectiva filosofiei Facebook de a aduce oamenii mai aproape unii de altii.

Schimbari semnificative la Facebook Messenger: Viitorul imaginat de Zuckerberg si asul ...citeste mai departe despre "Cum va arata lumea peste 10 ani, in viziunea Facebook: Viitorul e totodata inspaimantator si fascinant" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook realitate virtuala, #facebook viitor, #Facebook planuri viitor , #Stiri Internet