Cum tratezi dependenta de Pokemon Go

Joi, 04 August 2016, ora 10:31
1102 citiri
Cum tratezi dependenta de Pokemon Go
Foto: Facebook/Pokemon Go

Pokemon Go a devenit unul dintre cele mai populare jocuri pe telefon din lume. Chiar daca aduce unele beneficii organismului - esti obligat sa faci miscare si sa te plimbi de colo-colo pentru a prinde creaturile digitale - unii utilizatori pot deveni dependenti.

Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza, explica faptul ca adictia apare atunci cand dam curs acelei compulsii de a instala prima data jocul si se intensifica dupa ce prindem primul Pokemon, de regula acesta aflandu-se prin apropiere, potrivit unui comunicat remis joi Ziare.com.

In opinia lui, acea mica "victorie" genereaza in creier o mica "explozie", care elibereaza o cantitate mare de dopamina, numita si hormonul placerii.

Astfel, Eugen Popa arata ca de fiecare data cand punem in practica acel comportament, coroborat cu interactiunea crescuta oferita de joc, simtim o placere foarte mare si creierul nostru isi doreste repetarea comportamentului creand astfel un cerc vicios. Cu cat repetam mai mult ...citeste mai departe despre "Cum tratezi dependenta de Pokemon Go" pe Ziare.com

#Pokemon Go dependenta, #cum tratezi dependenta de Pokemon Go, #adictie Pokemon Go, #tratare dependenta Pokemon , #Stiri Internet