Cum sa-ti promovezi afacerea pe Instagram ca sa-ti "explodeze" vanzarile

Sambata, 14 Mai 2016, ora 13:41
924 citiri
Cum sa-ti promovezi afacerea pe Instagram ca sa-ti "explodeze" vanzarile
Foto: Instagram

Ai o afacere mica si vrei sa o promovezi pe Internet? Reteaua sociala Instagram iti poate deschide portile catre noi clienti.

Comunitatea numara peste 400 de milioane de utilizatori la nivel global, care posteaza zilnic peste 80 de milioane de fotografii si filmulete. In Romania exista in acest moment mai mult de 400.000 de conturi, fiind a doua cea mai populara retea sociala, dupa Facebook.

Instagram e atat de iubita pentru ca se concentreaza exclusiv pe partea vizuala. Iar fotografiile de calitate, care surprind esenta business-ului tau, iti pot aduce multe avantaje, arata USA Today.

Schimbare la fata pentru reteaua sociala folosita de peste 400.000 de romani (Foto&video)

"Social media e ceva ce trebuie sa faci daca nu vrei sa ramai in urma", a spus Seth Hill, care a practicat snowboard de performanta, insa un accident l-a obligat sa se reorienteze in cariera, asa ca acum face bani din videoclipuri, reclame si filme despre sport.

El a marturisit ca Instagram a fost o ...citeste mai departe despre "Cum sa-ti promovezi afacerea pe Instagram ca sa-ti "explodeze" vanzarile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#promovare afaceri Instagram, #sfaturi promovare afaceri Instagram, #afaceri Instagram , #Stiri Internet