Cum sa prepari bauturi fara efort: Dispozitivele inteligente care-ti transforma bucataria intr-un bar (Foto&video)

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 08:52
1080 citiri
Cum sa prepari bauturi fara efort: Dispozitivele inteligente care-ti transforma bucataria intr-un bar (Foto&video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Ti-ai chema prietenii la tine acasa, dar nu-ti place sa pierzi timpul pregatind diverse cocktail-uri? Vrei sa bei o bere adevarata sau sa profiti la maximum de gustul unui vin bun, dar nu-ti convine sa-ti bati capul prea mult? Exista unele companii IT care au creat produse pentru oameni ca tine.

La evenimentul CES 2016, care are loc saptamana aceasta in Las Vegas, mai multe firme au prezentat cateva dispozitive inteligente cu ajutorul carora poti avea parte de propriul barman, la tine in bucatarie. Oarecum.

The Verge a facut o selectie ce cuprinde cele mai tari dispozitive care pot fabrica sau amesteca bauturi dupa bunul tau plac.

O mini-berarie in bucataria ta

Daca iti place berea, atunci PicoBrew ar putea fi potrivit pentru tine. Cu ajutorul lui poti obtine 5 litri de bautura in aproximativ 2 ore.

Dispozitivul are doua compartimente in partea de jos, pentru ingrediente (malt si hamei). Utilizatorul poate alege din cele peste 100 de retete disponibile in colectia sa ...citeste mai departe despre "Cum sa prepari bauturi fara efort: Dispozitivele inteligente care-ti transforma bucataria intr-un bar (Foto&video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gadgetul saptamanii, #gadgeturi bar bauturi, #gadgeturi bauturi, #gadget fabricat bere, #dispozitive preparat bauturi , #Stiri Internet