Cum iti transformi telefonul tau cu Android intr-un iPhone X

Sambata, 23 Septembrie 2017, ora 14:31
1145 citiri
Cum iti transformi telefonul tau cu Android intr-un iPhone X

Daca nu ai bani sa-ti cumperi cel mai nou telefon de la Apple, dar ti-ar placea sa ai parte de un feeling similar, o aplicatie te poate ajuta, scriu cei de la Playtech.ro.

iPhone X e un smartphone care arata foarte bine si suntem curiosi sa il vedem in realitate, dar mai avem ceva de asteptat pana ce se va lansa flagship-ul celor de la Apple. Asta nu inseamna, insa, ca nu poti beneficia de noutati, sau cel putin de una dintre ele.

Ecranul noului iPhone X se desfasoara pe aproape toata suprafata telefonului, astfel ca Apple intra in randul producatorilor care ofera astfel de display-uri, produse chiar de catre rivalul etern, Samsung. Ce este diferit la ecranele acestea este partea neagra din zona superioara, care adauga ceva unicitate lui iPhone X.

Daca ai un telefon cu Android si vrei sa beneficiezi de acest element de design, atunci poti instala aceasta aplicatie. Nu face mare lucru in afara de cele promise, dar poate ca te va face sa te simti mai bine, in ideea ca ai macar o bucata de iPhone X pe telefonul tau.

Vezi AICI de unde poti descarca aplicatia! ...citeste mai departe despre "Cum iti transformi telefonul tau cu Android intr-un iPhone X" pe Ziare.com

#aplicatie, #iPhone X, #Android, #telefoane mobile , #Stiri Internet