Cum isi marcheaza Google cea mai importanta aniversare de pana acum

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 11:18
1076 citiri
Cum isi marcheaza Google cea mai importanta aniversare de pana acum

Aniversarea Google e sarbatorita de companie cu un doodle special, asa cum s-a intamplat in fiecare an. Cum a evoluat serviciul pana acum?

Aniversarea Google de acum marcheaza 19 ani de cand acest motor de cautare a trecut de la stadiul de experiment pe serverele Universitatii Stanford la a fi cel mai important portal pentru a gasi informatii pe Internet.

De la un simplu site a fost creata o companie imensa, mai tarziu denumita Alphabet. Aniversarea Google din 2017 vine peste un conglomerat de servicii si aplicatii care au ajuns sa defineasca Internetul pentru o multime de utilizatori.

In 1997, Larry Page, unul dintre cofondatorii Google, a ajuns la Universitatea Stanford pentru studii doctorale. Acolo s-a intalnit cu Serghei Brin si asa avea sa inceapa o relatie care le-a adus amandurora miliarde de dolari si a construit un imperiu digital.

Aniversarea Google este, totodata, un motiv de bucurie pentru cei care depind de servicii ca Android, Search sau Drive - Docs, Sheets sau altele.

Odata cu aniversarea Google, poti afla si de unde vine numele, AICI ...citeste mai departe despre "Cum isi marcheaza Google cea mai importanta aniversare de pana acum" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#google aniversare , #Stiri Internet