Cum faci bani pe retelele sociale: 20.000 de dolari pentru o singura poza postata

Sambata, 01 August 2015, ora 06:12
1244 citiri
Cum faci bani pe retelele sociale: 20.000 de dolari pentru o singura poza postata

Mai populare ca niciodata, retele sociale au puterea de a transforma instant persoane obisnuite in "celebritati", iar noul statut le poate aduce acestora castiguri insemnate extrem de usor.

Site-uri ca Facebook sau Instagram sunt in prezent canale importante de publicitate pentru orice afacere, iar utilizatorii insisi sunt vazuti ca instrumente eficiente de marketing, cu abilitatea de a influenta potentialii cumparatori mai mult decat o campanie traditionala.

Companii din toate industriile sunt dispuse sa plateasca mii de dolari pentru o singura fotografie postata pe Instagram de utilizatori populari.

Popularitatea se masoara de regula in functie de numarul de utilizatori care urmaresc un cont pe reteaua sociala si de reactiile acestora la continutul postat.

Newyorkeza Liz Eswein si-a creat un cont pe Instagram in 2010, imediat dupa lansarea site-ului dedicat mai ales celor pasionati de fotografie, facandu-si un hobby din a posta poze cu orasul sau natal. In prezent este ...citeste mai departe despre "Cum faci bani pe retelele sociale: 20.000 de dolari pentru o singura poza postata" pe Ziare.com

#bani poze Instagram, #castig retele sociale , #Stiri Internet