Cum arata noul campus al Apple, de 5 miliarde de dolari

Luni, 10 Aprilie 2017, ora 12:51
3819 citiri
Cum arata noul campus al Apple, de 5 miliarde de dolari
Foto: Apple

Angajatii Apple urmeaza sa se mute intr-un nou campus din Cupertino, California, luna aceasta. Campusul gigantic, care va gazdui 14.000 de salariati, are insa mai mult loc pentru parcare decat pentru birouri.

Intreaga proprietate masoara 70 de hectare, iar in centrul ei se afla o cladire masiva circulara. Nu aceasta este vedeta, ci locul dedicat parcarii, arata Business Insider.

Pentru 14.000 de angajati sunt puse la dispozitie 11.000 de locuri de parcare. Imobilul care gazduieste birourile si laboratoarele masoara 318.000 metri patrati, iar parcarea ocupa 325.000 de metri patrati. Intregul proiect a costat 5 miliarde de dolari.

Doua enorme garaje se afla in sudul campusului, iar un altul e subteran.

Chiar daca locul destinat parcarii e urias, angajatii sunt incurajati sa vina la munca cu autobuze speciale, gratuite, care le sunt puse la dispozitie de companie. In plus, in interiorul campusului sunt puse la dispozitie biciclete gratuite.

Apple lucreaza in prezent si la masinile fara sofer, impreuna cu vecinii sai din Silicon Valley, inclusiv Alphabet si Tesla. Se doreste ca in final nicio masina sa nu mai fie parcata, ci vehiculele sa fie mereu in miscare, indeplinind nevoile celor care lucreaza in campus.

A.S.... citeste mai departe despre "Cum arata noul campus al Apple, de 5 miliarde de dolari (Video) " pe Ziare.com

#nou campus Apple foto, #campus Apple California , #Stiri Internet