Cum a salvat un medic viata unui bebelus cu ochelarii Google pentru realitate virtuala

Joi, 07 Ianuarie 2016, ora 18:57
1105 citiri
Cum a salvat un medic viata unui bebelus cu ochelarii Google pentru realitate virtuala
Foto: Arhiva Ziare.com

Ochelarii pentru realitate virtuala Google Cardboard, care se vand online cu mai putin de 20 de dolari, au ajutat la salvarea vietii unui bebelus care era atat de bolnav incat medicii le-au spus parintilor sa il ia acasa, pentru ca nu va supravietui.

Google Cardboard arata ca niste ochelari mari si patrati. Daca iti introduci iPhone-ul in interior, cu o aplicatie speciala poti vedea imagini intr-o realitatea virtuala tridimensionala.

Medicii de la Spitalul de Copii Nicklaus din Miami au folosit aparatul pentru a efectua o operatie pe care sustin ca nu ar fi avut cum sa o faca altfel, arata CNN.

Miercuri, la patru saptamani dupa operatie, bebelusul Teegan in varsta de cinci luni a fost deconectat de la sistemul de ventilatie artificiala, iar acum respira pe cont propriu. Doctorii se asteapa sa plece acasa in urmatoarele doua saptamani si sa se recupereze complet.

Teegan Lexcen s-a nascut in luna august a anului trecut cu un defect atat de bizar la inima si plaman incat ...citeste mai departe despre "Cum a salvat un medic viata unui bebelus cu ochelarii Google pentru realitate virtuala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bebelusi salvat ochelari Google, #realitate virtuala operatie bebelus, #bebelus operatie ochelari , #Stiri Internet