Cum a ajuns telefonul sa fie inlocuitor de laptop si sa il folosesti asa cum doar in filmele SF vedeai

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 22:50
1022 citiri
Cum a ajuns telefonul sa fie inlocuitor de laptop si sa il folosesti asa cum doar in filmele SF vedeai
Foto: Razvan Baltaretu/ Playtech.ro

In urma cu 10 ani probabil ca judecai un telefon dupa cat te tinea bateria si cat de bine vorbeai la el. In urma cu 10 ani Romania intra in Uniunea Europeana si abia se vorbea despre conexiuni 3G. E suficient sa compari ce era atunci, ce e acum, ca sa-ti dai seama ca nu mai e un vis sa lucrezi de pe telefon.

E o realitate pe care o poti exploata inca de acum, scriu cei de la publicatia Playtech.

Am avut primul smartphone in 2009. Era ciudat de puternic si functional, fata de un telefon obisnuit, dar si extrem de limitat, daca il compari cu ce exista in prezent. Am trecut de atunci prin vreo 20 de modele, cel putin, si mereu am senzatia ca se poate si mai mult.

Din 2011 am inceput sa folosesc telefonul pentru mai mult decat chat, poze si convorbiri telefonice. Altfel spus, am inceput sa-l folosesc ca pe-o unealta de productivitate. Mi-am sincronizat mailuri, am trecut la servicii cloud si am experimentat cu mai multe optiuni de browser, ca sa vad care mi se potriveste mai bine.

In fapt, asta e esenta unui telefon: sa ti se potriveasca. Un smartphone, oricat de puternic si frumos ar fi, ramane un simplu gadget electronic, daca nu iti vine ca o completare a obiceiurilor zilnice. Din 2011 si pana in prezent caut mereu sa vad cum poate fi mai util un telefon. Asa am ajuns sa-mi fac propria lista cu ce conditii ar trebui sa intruneasca, dar am dezvoltat si un flux de lucru. Asta voi dezvolta mai departe: cum sa lucrezi eficient de pe telefon.

Afla de la Playtech.ro cat de capabil este un telefon modern si de ce ...citeste mai departe despre "Cum a ajuns telefonul sa fie inlocuitor de laptop si sa il folosesti asa cum doar in filmele SF vedeai" pe Ziare.com

#aplicatii de telefon, #productivitate , #Stiri Internet