Cosmarul Samsung si Apple vine din China: Crestere spectaculoasa a unui producator de telefoane

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 20:56
1440 citiri
Cosmarul Samsung si Apple vine din China: Crestere spectaculoasa a unui producator de telefoane
Foto: Huawei

Chinezii de la Huawei ar putea inregistra cea mai puternica crestere in acest an din randul marilor producatori de smartphone-uri, devenind astfel o amenintare tot mai mare pentru Apple si Samsung.

Estimarea vine dupa ce vanzarile companiei asiatice au crescut cu 63% in al treilea trimestru din 2015, comparativ cu aceeasi perioada din 2014, transmite Reuters.

Mai exact, in iulie-septembrie, Huawei a vandut 27,4 milioane de dispozitive, inregistrand un avans si in cadrul segmentului premium, indeplinid un obiectiv major, anume acela de a scapa de imaginea de producator de smartphone-uri ieftine.

In aceste conditii, compania din China are toate sansele sa inregistreze vanzari mai mari de 100 de milioane de unitati pe parcursul intregului an, cu 33% mai mult decat anul trecut.

Rata de crestere este superioara ...citeste mai departe despre "Cosmarul Samsung si Apple vine din China: Crestere spectaculoasa a unui producator de telefoane" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Huawei crestere smartphone, #Huawei crestere telefoane, #Huawei vanzari telefoane, #Huawei vanzari smartphone , #Stiri Internet