Coronavirus: Apple isi inchide toate magazinele din afara Chinei pana pe 27 martie

Sambata, 14 Martie 2020, ora 11:58
1219 citiri
Coronavirus: Apple isi inchide toate magazinele din afara Chinei pana pe 27 martie
Foto: Arhiva Ziare.com

Apple isi va inchide temporar toate magazinele din afara Chinei pana pe 27 martie, iar toti angajatii sai vor lucra de la distanta intr-un efort de a reduce raspandirea noului coronavirus, a anuntat sambata directorul companiei, Tim Cook.

Intr-o scrisoare postata pe site-ul companiei, CEO-ul Apple a spus ca "cel mai eficient mod de a reduce riscul de transmitere a virusului este reducerea densitatii si maximizarea distantarii sociale".

Apple are 460 de magazine in toata lumea exceptandu-le pe cele din China, din care 270 doar in Statele Unite. Compania va continua sa-si plateasca normal angajatii din magazinele inchise.

Cook a mai anuntat intr-un tweet ca Apple va dona 15 milioane de dolari pentru lupta impotriva COVID-19, transmite Bloomberg.

In ceea ce priveste angajatii care au o activitate care necesita prezenta la fata locului, trebuie sa isi maximizeze spatiul personal.

Tim Cook si-a incheiat postarea multumind "primilor eroi respondenti, medici, asistente, cercetatori, experti in sanatate publica si functionari publici", care fac eforturi mari in lupta impotriva pandemiei.

Compania tehnologica din SUA, Apple, a fost afectata de inchiderea fabricilor din Asia, principala sa sursa de aprovizionare fiind China. De asemenea, compania a dezvaluit public problemele financiare produse de coronavirus.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre epidemia de coronavirus si masurile luate de autoritati ...citeste mai departe despre "Coronavirus: Apple isi inchide toate magazinele din afara Chinei pana pe 27 martie" pe Ziare.com

#Apple inchis magazine afara China , #Stiri Internet