Copiii pot cadea prada capcanelor de pe Internet - Cum sa ii feresti de pericolele online

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 11:30
1195 citiri
Copiii pot cadea prada capcanelor de pe Internet - Cum sa ii feresti de pericolele online

Exista foarte multe pericole la care se expun copiii odata ce se conecteaza la Internet, iar parintii ar trebui sa ia masuri in acest sens.

Bitdefender a realizat de curand un top al amenintarilor pentru copii, care cuprinde activitati precum expunerea timpurie la pornografie si cumparaturi online fara acordul parintilor, dar si hartuirea online (cyber-bullying).

Periculoase pentru copii pot fi si retelele sociale, unde cei mici impartasesc prea multe informatii din viata lor privata cu oameni pe care nu ii cunosc si care le pot face rau.

Pe langa toate acestea, exista si amenintari mai "ascunse", dar la fel de grave, precum site-urile care incurajeaza sinuciderea sau cele care ii invata sa devina hackeri, cele care promoveaza jocurile de noroc sau continutul ce incurajeaza ura si rasismul, a amintit Bianca Stanescu, specialist in securitate la Bitdefender, pentru Ziare.com.

Ce pot face parintii pentru a evita capcanele de ...citeste mai departe despre "Copiii pot cadea prada capcanelor de pe Internet - Cum sa ii feresti de pericolele online" pe Ziare.com

#copii pericole Internet, #capcane copii Internet, #minori pericole Internet, #control parental Internet, #programe control parental Internet, #programe copii Internet , #Stiri Internet