Conturile de Twitter și Youtube ale armatei britanice au fost sparte: „Ar fi inadecvat să comentăm mai mult”

Luni, 04 Iulie 2022, ora 07:48
746 citiri
Conturile de Twitter și Youtube ale armatei britanice au fost sparte: „Ar fi inadecvat să comentăm mai mult”
Conturile de Twitter și Youtube ale armatei britanice au fost sparte: „Ar fi inadecvat să comentăm mai mult” FOTO Pixabay

O anchetă este în curs de desfăşurare după piratarea conturilor de Twitter şi YouTube ale armatei britanice, a anunţat duminică Ministerul Apărării, notează AFP.

"Avem cunoştinţă despre spargerea conturilor de Twitter şi YouTube ale armatei, iar o anchetă este în desfăşurare. Armata ia foarte în serios securitatea informaţiilor şi suntem pe cale de a rezolva problema", a scris pe Twitter Ministerul britanic al Apărării.

"Atât timp cât ancheta nu este încheiată, ar fi inadecvat să comentăm mai mult", a adăugat ministerul.

Înregistrări video despre criptomonede şi imagini cu omul de afaceri Elon Musk au apărut pe canalul YouTube al armatei britanice, în timp ce contul său oficial de Twitter a reluat o serie de postări care par a fi legate de NFT.

NFT (non-fungible token sau token nefungibil) este un format digital care permite asocierea la orice obiect virtual, fie că este o imagine, o fotografie, o animaţie, un videoclip sau o piesă muzicală, a unui certificat de autenticitate înregistrat într-un "blockchain", tehnologia care serveşte ca bază în special pentru criptomonede precum bitcoin.

Armata britanică şi-a cerut scuze pe Twitter pentru "întreruperea temporară" a conţinutului său şi a anunţat reluarea serviciului normal al contului său.

"Vom efectua o anchetă completă şi vom trage lecţiile din acest incident", a adăugat armata britanică, mai scrie AFP. ...citeste mai departe despre "Conturile de Twitter și Youtube ale armatei britanice au fost sparte: „Ar fi inadecvat să comentăm mai mult”" pe Ziare.com

#Twitter, #YouTube, #armata, #Marea Britanie, #Conturi , #Stiri Internet