Noi schimbări în conducerea Twitter. Cine este Joe Benarroch

Luni, 05 Iunie 2023, ora 12:34
224 citiri
Noi schimbări în conducerea Twitter. Cine este Joe Benarroch
Pagină de login Twitter FOTO Pixabay

Un fost director la NBCUniversal, Joe Benarroch, se va alătura luni conducerii Twitter, într-un rol concentrat pe operaţiunile de afaceri, a declarat acesta pentru Reuters.

Benarroch a spus într-un e-mail că aşteaptă cu nerăbdare să lucreze cu echipa companiei pentru a ”construi împreună Twitter 2.0”.

”Bine aţi venit în echipă, @benarroch_joe! De la o pasăre la alta”, a scris pe Twitter Linda Yaccarino, care a fost numită în mai. Ea nu a menţionat poziţia pe care o va prelua Benarroch.

La NBCUniversal, parte a grupului Comcast, Benarroch a supravegheat strategia de comunicare pentru divizia de publicitate şi parteneriate, fiind subordonat lui Yaccarino, care era director de publicitate acolo înainte de a se alătura Twitter.

Benarroch este numit în urma plecării unui număr de directori, amplificând problemele pe care trebuie să le gestioneze Yaccarino.

Şefa Twitter pentru încredere şi siguranţă, Ella Irwin, a declarat joi că şi-a dat demisia din compania de social media. Vineri, Reuters a relatat că şeful pentru siguranţa mărcii şi calitatea reclamelor, A.J. Brown, a decis să plece.

Wall Street Journal a scris pentru prima dată despre numirea lui Benarroch duminică. ...citeste mai departe despre "Noi schimbări în conducerea Twitter. Cine este Joe Benarroch" pe Ziare.com

#Twitter, #Twitter functie noua, #conducere , #Stiri Internet