Compania din spatele telefoanelor copilariei face lumina: Nokia va fabrica din nou dispozitive mobile?

Luni, 27 Aprilie 2015, ora 21:59
1372 citiri
Compania din spatele telefoanelor copilariei face lumina: Nokia va fabrica din nou dispozitive mobile?
Foto: Nokia/PC Magazine

Va reveni Nokia pe piata telefoanelor, dupa vanzarea diviziei de dispozitive mobile catre Microsoft? Reprezentantii gigantului IT finlandez au facut lumina pe aceasta tema.

"Am luat la cunostinta despre stirile care au aparut recent, care sustin ca am comunicat intentia de a produce gadget-uri intr-o uzina de cercetare si dezvoltare din China. Insa aceste lucruri sunt false", a transmis compania, intr-un comunicat citat de PC Magazine.

Cu toate ca Nokia a vandut divizia de dispozitive mobile catre Microsoft, un blog din tara asiatica a transmis ca producatorul finlandez va reveni la fabricarea telefoanelor mobile, citandu-l pe presedintele diviziei chineze a companiei, Mike Wang.

Publicatia a mai precizat ca, de aceasta data, dispozitivele vor functiona cu sistemul de operare Android, nu cu Windows Phone.

Nokia vrea Alcatel-Lucent

In aceasta luna, Nokia a anuntat ca va achizitiona compania franceza de echipamente de telecomunicatii Alcatel-Lucent pentru suma de 15,6 ...citeste mai departe despre "Compania din spatele telefoanelor copilariei face lumina: Nokia va fabrica din nou dispozitive mobile?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nokia fabricare telefoane, #Nokia telefoane, #Nokia mobile , #Stiri Internet