Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Check Point a inregistrat venituri de aproape 200 milioane dolari

Check Point a inregistrat venituri de aproape 200 milioane dolari

Compania producatoare de solutii de securitate internet, Check Point Software Technologies Ltd., a inregistrat in trimestrul trei al anului venituri de 199,7 milioane de dolari, in crestere fata de perioada similara a anului trecut, cand a inregistrat 184 milioane dolari, a anuntat compania. "Pe parcursul acestui trimestru am atras multi clienti din toate industriile, cu toate ca mediul economic a fost unul dificil. Datorita implementarii cu succes a strategiei, am reusit sa atingem estimarile atat pentru venituri, cat si pentru castigurile per actiune", a spus presedintele si directorul general Check Point, Gil Swed.


Potrivit companiei, 45% din venituri au provenit din Europa si Orientul Mijlociu si 42%, din cele doua Americi.


Venitul net conform Principiilor Contabile General Acceptate din SUA (GAAP) a fost de 80,1 milioane dolari in crestere cu aproximativ patru milioane fata de cel inregistrat in trimestrul trei din 2007, care a fost de cu 76,7 milioane dolari.


De asemenea, Check Point anunta si o crestere a venitului operational GAAP de la 77,7 milioane dolari, cat a inregistrat in trimestrul trei 2007, la 90,4 milioane dolari in perioada similara a anului curent.


Potrivit datelor companiei, la sfarsitul lunii septembrie 2008 aceasta a obtinut venituri diferentiate in valoare de 272,9 milioane dolari, cu o crestere de 20% in comparatie cu veniturile diferentiate obtinute in aceeasi perioada a anului 2007.


Pe parcursul celui de-al treilea trimestru al anului fiscal 2008, compania a incasat 22,5 milioane dolari rambursate de catre autoritatile financiare israeliene.


La 30 septembrie 2008, Check Point a avut incasari in valoare de 1,4 miliarde de dolari sub forma de cash, cecuri, depozite si bunuri.


Check Point Software Technologies Ltd. este lider de piata pentru enterprise firewall, personal firewall si VPN. Solutiile Check Point sunt vandute, integrate si asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri in 88 de tari.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1174 ori