Celebrul hacker roman Guccifer a fost condamnat la 4 ani si patru luni de inchisoare in America (Video)

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 20:21
3096 citiri
Celebrul hacker roman Guccifer a fost condamnat la 4 ani si patru luni de inchisoare in America (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Hackerul Guccifer a fost condamnat joi la 52 de luni de inchisoare (patru ani si patru luni de inchisoare) in America.

In luna mai, hackerul roman a pledat vinovat in fata magistratilor americani pentru mai multe acuzatii legate de accesul neautorizat in mai multe sisteme informatice, dupa ce a fost extradat de catre autoritatile romane.

Marcel Lazar Lehel a sustinut in fata anchetatorilor americani ca a reusit inclusiv sa sparga serverul privat de e-mail al fostului secretar de stat Hillary Clinton. Acesta a descris e-mailul fostului secretar de stat ca fiind "o floare deschisa cu sute de foldere la indemana".

"Compromiterea serverului lui Hillary Clinton a fost o operatiune extrem de usoara pentru mine, de fapt era o treaba usoara pentru oricine ar fi incercat", a declarat hackerul roman.

Insa, directorul FBI a dezmintit la inceputul lunii iulie faptul ca Guccifer ar fi obtinut vreodata acces la e-mailurile cu informatii confidentiale ale democratei.

"Nu a avut acces. ...citeste mai departe despre "Celebrul hacker roman Guccifer a fost condamnat la 4 ani si patru luni de inchisoare in America (Video)" pe Ziare.com

#Guccifer inchisoare America, #Guccifer condamnat inchisoare America, #hacker Guccifer inchisoare America , #Stiri Internet