Cele mai utile site-uri din lume

Duminica, 24 Octombrie 2010, ora 23:42
2546 citiri
Cele mai utile site-uri din lume

Care sa fie cel mai util site din lume? Unul care te ajuta sa-ti faci un CV atragator in 15 minute, unul care iti asigura suportul sa scrii un mesaj si sa-l trimiti catre 10.000 de oameni in acelasi timp, altul care trimite faxuri gratis? Un site distractiv, unul business, unul cu muzica?

PC World face un clasament al celor mai utile site-uri, insa autorii precizeaza ca topul este relativ, depinzand de necesitatile fiecarui internaut.

Printre site-urile propuse, fa parte deja cele consacrate, cum ar fi YouTube, iTunes ori vimeo.com.

Daca lucrezi intens si ai proiecte multe la serviciu sau la scoala, ai nevoie de zoho.com, usestacks.com sau de huddle.com.

Daca vrei sa trimiti un fax gratuit, poti apela cu incredere la faxzero.com, iar jobspice.com te ajuta sa redactezi un CV profesionist in mai putin de 15 minute.

Daca vrei sa stii ce se intampla in capitalele europene, poti intra pe eventful.com.

Ai vrea sa trimiti acelasi mesaj mai multor persoane dintr-o singura miscare? Incearca tatango.com. Poti sa trimiti un mesaj de la computer sau telefonul mobil catre 10 sau 10.000 de oameni in acelasi timp.

Vrei sa stii ce mananci (in materie de nutrienti) sau, pur si simplu, ce trebuie sa mananci? Exista nutritiondata.self.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#site-uri, #utile, #cv , #Stiri Internet