Cele mai tari ceasuri inteligente de lux prezentate la Baselworld 2016 (Foto & Video)

Duminica, 27 Martie 2016, ora 19:36
1180 citiri
Cele mai tari ceasuri inteligente de lux prezentate la Baselworld 2016 (Foto & Video)
Foto: de Grisogono

Orologierii consacrati au intrat cu eleganta in cursa ceasurilor inteligente, unde se lupta cu giganti IT ca Apple si Samsung, iar rezultatele sunt absolut spectaculoase.

Tehnologia smart s-a imbinat cu cele mai sofisticate detalii de design in cadrul editiei de anul acesta a expozitiei de ceasuri de lux Baselworld din Elvetia.

Spre deosebire de Apple, care a anuntat de curand ca reduce pretul ceasului sau inteligent la 299 de dolari, companiile consacrate din industrie se adreseaza exclusiv unui public instarit, noteaza CNN.

Ceasul inteligent Samsung Gear S2 realizat in parteneriat cu designerul de bijuterii si ceasuri de lux de Grisogono este impodobit cu peste 120 de diamante albe si negre. Este un smartwatch in editie limitata care va putea fi cumparat incepand cu aceasta vara, pentru aproximativ 15.000 de dolari.

Foto: de Grisogono

Brandul Bulgari a prezentat la Baselworld un ceas care incorporeaza tehnologie MasterCard si WISeKey (o companie elvetiana ...citeste mai departe despre "Cele mai tari ceasuri inteligente de lux prezentate la Baselworld 2016 (Foto & Video)" pe Ziare.com

#ceas inteligent lux, #smartwatch Baselworld , #Stiri Internet