Cele mai mari provocari in domeniul IT: Cu ce ne vom confrunta in urmatorii trei ani

Joi, 10 Iulie 2014, ora 13:10
1075 citiri
Cele mai mari provocari in domeniul IT: Cu ce ne vom confrunta in urmatorii trei ani

Securitatea, managementul riscului si cresterea traficului de date sunt principalele provocari cu care se vor confrunta departamentele de IT din companii in urmatorii trei ani.

Aceasta este concluzia studiului efectuat de firma Cisco in randul a 634 de specialisti IT din companiile prezente in Romania, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

In acest context, cele mai mari investitii vor fi directionate catre imbunatatirea retelelor si a solutiilor de securitate. In acelasi timp, managerii departamentelor IT vor fi in continuare preocupati de reducerea cheltuielilor IT, conform sursei citate.

In contextul cresterii nevoii de mobilitate si odata cu extinderea dispozitivelor conectate la Internet, dar si a necesitatii securizarii datelor si al accesarii lor de pe orice dispozitiv, oriunde si oricand, o serie de noua de tendinte va fi resimtita in perioada urmatoare de catre companii.

Astfel, desi trimiterea de email-uri (in proportie de 32%) si convorbirile telefonice ...citeste mai departe despre "Cele mai mari provocari in domeniul IT: Cu ce ne vom confrunta in urmatorii trei ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#riscuri IT, #companii securitate date, #securitate date , #Stiri Internet