Cele mai fierbinti teme de pe Facebook in 2015

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 16:41
1013 citiri
Cele mai fierbinti teme de pe Facebook in 2015
Foto: Pexels/Kaboompics

Desi in SUA alegerile prezidentiale vor avea loc abia la anul, dezbaterile pe teme politice si legate de candidati au fost la ordinea zilei in 2015, pe Facebook. Aceasta e cea mai "fierbinte" tema de anul acesta pe reteaua de socializare mentionata.

In ceea ce priveste filmele, cele mai multe mentionari le-a avut "Star Wars: The Force Awakens", care urmeaza sa se lanseze. Dintre seriale, "castigator" e "Game of Thrones". La capitolul atleti, a invins detasat Floyd Mayweather Jr., arata Daily Mail.

Declaratiile republicanului Donald Trump au iscat discutii record, insa la capitolul mentionari pe Facebook ale politicienilor castiga totusi Barack Obama.

La nivel global, temele cel mai discutate sau pomenite pe Facebook sunt, in ordine: alegerile prezidentiale din SUA, atentatele teroriste din 13 noiembrie de la Paris, razboiul din Siria si criza refugiatilor din aceasta tara, cutremurele din Nepal, criza financiara prin care a trecut Grecia, casatoriile intre persoane de acelasi ...citeste mai departe despre "Cele mai fierbinti teme de pe Facebook in 2015" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#subiecte hot Facebook 2015, #teme fierbinti Facebook 2015, #cei mai populari Facebook, #subiecte discutie Facebook 2015 , #Stiri Internet