Cele mai ciudate telefoane mobile: De la Nokia 7600, in forma de frunza, la telefonul circular

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 10:43
1358 citiri
Cele mai ciudate telefoane mobile: De la Nokia 7600, in forma de frunza, la telefonul circular

Intr-o lume plina de ecrane dreptunghiulare, ne este poate dificil sa ne amintim de vremurile in care ecranele depaseau cu greu 3 inci. Totusi, drumul pana la gadgeturi precum Samsung Galaxy S8 si iPhone X a fost presarat cu tot felul de tentative de design creativ, scriu cei de la publicatia de specialitate Playtech.

Sa pastram un moment de reculegere pentru telefoanele Nokia, lansate la inceputul anilor 2000. Aveam putine optiuni din punct de vedere tehnic, asa ca marile companii experimentau mult mai mult din punct de vedere al designului. Cei de la Nokia au fost poate cei mai indrazneti din acest punct de vedere. Unele dintre formele ciudate ale unora dintre dispozitivele lansate inca sunt pastrate in memorie.

Modelul Nokia 7600 cu forma de frunza sau lacrima, nu ne putem decide intre cele doua, a fost cu siguranta unul dintre cele mai neobisnuite. Cu ecranul de doar 2 inci si camera VGA nu ar avea niciun fel de utilitate in era telefoanelor cu ecran mare si camere de minimum 5 megapixeli. Totusi, merita amintit.

Vezi AICI lista intrega cu cele mai ciudate telefoane mobile! ...citeste mai departe despre "Cele mai ciudate telefoane mobile: De la Nokia 7600, in forma de frunza, la telefonul circular" pe Ziare.com

#telefoane mobile, #telefoane ciudate, #Nokia, #motorola , #Stiri Internet