Cele mai bune smartphone-uri din lume in anul 2014 (Video)

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 15:43
1576 citiri
Cele mai bune smartphone-uri din lume in anul 2014 (Video)
Foto: Newegg

Cumparaturile pentru Sarbatori debuteaza in aceasta luna si, daca doriti sa faceti cadou un smartphone, exista o multitudine de dispozitive pe piata. Expertii au intocmit o lista a celor mai bune smartphone-uri din lume in anul 2014.

Topul telefoanelor mobile se bazeaza pe o varietate de factori incluzand designul, software-ul si caracteristicile hardware, selectia continutului si pretul, potrivit Business Insider.

10. LG G3

Varful de gama al companiei LG, modelul G3, are unul dintre cele mai clare afisaje realizate vreodata pe un smartphone. Este de asemenea masiv datorita ecranului sau de 5,5 inchi.

Aceasta il face sa para mai mult din categoria phablet decat un smartphone standard. LG G3 este un telefon dotat cu sistemul de operare Android.

9. Google Nexus 5

Chiar daca Google tocmai a anuntat noul sau smartphone emblematic, Nexus 6, modelul de anul trecut este inca un telefon bun.

La fel ca toate dispozitivele Google, Nexus 5 ruleaza o versiune a sistemului de ...citeste mai departe despre "Cele mai bune smartphone-uri din lume in anul 2014 (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai bune smartphoneuri 2014, #top smartphone 2014, #caracteristici smartphone iPhone 6, #caracteristici smartphone Galaxy Note , #Stiri Internet