Cele mai bune site-uri de unde poti descarca muzica legal si gratuit

Duminica, 10 Septembrie 2017, ora 13:00
1684 citiri
Cele mai bune site-uri de unde poti descarca muzica legal si gratuit
Foto: PLAYTECH

Pentru creatorii de videoclipuri si colaje e dificila gasirea de muzica legala. YouTube taie in carne vie in ceea ce priveste continutul detinut de altii, asa ca trebuie sa apelam la variante alternative.

In articolul urmator va oferim cele mai bune site-uri de unde putem face rost de muzica in mod gratuit pentru a o folosi in videoclipuri si nu numai, scrie publicatia IT&C Playtech.

Free Music Archive e o librarie foarte mare de muzica de diverse tipuri si genuri. Peste 63.000 de piese erau ultima oara aici, in format mp3. Nu toate au drepturi de monetizare pe YouTube, dar le puteti folosi.

Noi am folosit de aici si am primit notificari despre faptul ca nu e continutul nostru si nu am putut monetiza un video pe YouTube.

Exista 15 genuri muzicale pe care le putem alege, de la Pop, Instrumental, Experimental, Folk, Country sau Jazz. Nu exista un player dedicat si melodiile se incarca uneori greu, asa ca trebuie sa aveti rabdare. Puteti downloada de aici fara nicio problema.

Vezi aici TOP site-uri de unde poti descarca muzica gratuit ...citeste mai departe despre "Cele mai bune site-uri de unde poti descarca muzica legal si gratuit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#muzica, #muzica gratuit , #Stiri Internet