Cele mai bune 5 jocuri video pe care sa le faci cadou de Craciun

Duminica, 22 Decembrie 2013, ora 08:18
1019 citiri
Cele mai bune 5 jocuri video pe care sa le faci cadou de Craciun

Odata cu lansarea ultimelor sisteme de jocuri de Sony si Microsoft - Playstation 4 si Xbox One - si cu apropierea Craciunului, fanii jocurilor video sunt interesati cu siguranta si de numele celor mai potrivite aventuri virtuale pe care le pot face cadou sau le pot primi de Sarbatori.

Cu toate ca multe voci au indicat anul 2013 drept unul foarte bun pentru jocurile video, publicatia Wall Street Journal nu impartaseste aceleasi opinii, anul ce tocmai se incheie fiind declarat unul mai degraba sarac si dezamagitor, cel putin pentru producatorii de console si pentru pasionatii de jocuri.

In plus, chiar daca in acest domeniu este prognozata o crestere a vanzarilor atat pentru 2013, cat si pentru 2014, procentul este insa cu mult sub cresterea de 28 la suta din anul 2007, chiar imediat dupa ce au fost lansate Xbox 360 si PS3.

PlayStation 4 vs Xbox One - Care este mai bun?

Jocurile video se afla intr-o competitie cu aplicatiile de jocuri de pe smartphone-uri, care nu existau pana ...citeste mai departe despre "Cele mai bune 5 jocuri video pe care sa le faci cadou de Craciun" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai bune jocuri Craciun, #jocuri video Craciun, #cele mai bune jocuri video, #jocuri video cadou Craciun , #Stiri Internet