Cel mai tare procesor pentru laptopuri tocmai a fost anuntat

Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 22:24
832 citiri
Cel mai tare procesor pentru laptopuri tocmai a fost anuntat

AMD a impresionat cu procesorul Ryzen si acum promite o performanta superioara si pe laptopuri. Ce-i mai important? Autonomia va fi si ea buna, noteaza Playtech.

Primul meu calculator a fost cu un AMD, dar un deceniu mai tarziu aproape am si uitat ca exista marca aceasta. Poate ca daca n-as fi lucrat in presa de tehnologie, nici n-as fi stiut ca inca mai lanseaza produse. Totusi, a revenit in forta, la propriu, cu Ryzen, iar pentru urmatorul an promite ca aduce performanta si pe laptopuri.

AMD a anuntat ca linia Ryzen este extinsa cu procesoarele Ryzen 5 2500U si Ryzen 7 2700U, cipuri speciale pentru laptopuri ultrasubtiri, ultraportabile, la care sa nu faci rabat de la autonomie si performanta. Si ar trebui sa te obisnuiesti cu un acronim: APU - accelerated processing unit, pentru ca AMD sustine ca asta sunt cele doua. Au integrata partea de CPU si de GPU, prima fiind Ryzen, cea de-a doua fiind Radeon Vega.

Afla toate detaliile despre cum laptopurile vor fi mult mai bune in 2018 ...citeste mai departe despre "Cel mai tare procesor pentru laptopuri tocmai a fost anuntat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Procesor Ryzen tehnologie , #Stiri Internet