Cel mai popular mesaj din istoria Facebook: Nu e o decizie politica, ci una morala

Vineri, 18 Martie 2016, ora 11:53
1131 citiri
Cel mai popular mesaj din istoria Facebook: Nu e o decizie politica, ci una morala
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Brandon Stanton, jurnalistul care se afla in spatele celebrei pagini de Facebook Humans of New York, s-a alaturat celor care-l critica pe Donald Trump.

Omul din spatele HONY a precizat ca nu este pasionat de politica, insa decizia de a fi impotriva lui Trump nu este una partizana, ci una care tine de moralitate.

Scrisoarea deschisa, publicata de Brandon, s-a viralizat rapid si a facut inconjorul retelelor sociale. In doar trei zile, statusul a fost distribuit de peste un milion de oameni, iar Art.net scrie ca acesta este, de altfel, si cea mai populara postare din istoria Facebook.

Donald Trump, o amenintare pentru intreaga lume - Raport Economist Intelligence Unit

"Domnule Trump, eu incerc pe cat posibil sa nu fiu partizan politic. Ba chiar am refuzat cateva interviuri cu alti candidati, colegi de-ai tai. N-am vrut sa risc si sa para ca iau partea cuiva in alegerile controversate. M-am gandit ca poate nu este momentul potrivit. Dar acum imi dau seama ca nu este niciodata ...citeste mai departe despre "Cel mai popular mesaj din istoria Facebook: Nu e o decizie politica, ci una morala" pe Ziare.com

#post voral Facebook, #HONY critica Donald Trump, #Brandon Staton Facebook , #Stiri Internet