Cel mai nou Android a ajuns o sursa de nervi pentru utilizatori

Sambata, 16 Decembrie 2017, ora 20:43
1477 citiri
Cel mai nou Android a ajuns o sursa de nervi pentru utilizatori

Au trecut doar cateva zile de cand am detaliat din nou problema fragmentarii platformei Android. Acum aflam alte particularitati frustrante despre sistemul de operare al Google.

Inginerii gigantului din Mountain View, la fel ca si cei din Cupertino, sunt foarte eficienti cand vine vorba de lansarea unor noi versiuni de firmware pentru mobile. Problema este ca degeaba Google lanseaza Android 8.1, daca se bucura de el doar posesorii de dispozitive Pixel si Nexus. Nu de alta, dar cea mai recenta varianta de Oreo remediaza o serie stufoasa de probleme, "acopera" vulnerabilitati si introduce cateva noutati, scrie Playtech.

In mod surprinzator, aceasta este una dintre situatiile in care faptul ca o actualizare nu a ajuns la toti utilizatorii de Android este benefic. Un numar semnificativ de utilizatori de Pixel au inceput sa se planga pe forumul oficial al utilizatorilor de probleme.

Vezi aici ce probleme are cel mai nou sistem de operare Android! ...citeste mai departe despre "Cel mai nou Android a ajuns o sursa de nervi pentru utilizatori" pe Ziare.com

#Android sistem de operare, #telefoane mobile , #Stiri Internet